FÅ DINE STRIBER
Back to overview

FÅ DINE STRIBER

Mød The Seersuckers

The Seersuckers er smarte, lette, komfortable og luftige: perfekte til de lune og meget varme dage.

Seersucker er et tekstureret tekstil, ofte med subtile striber. Eftersom kædegarnerne, der løber op og ned, er sammenvævede ved forskellige spændinger, opstår der en rynkeeffekt under efterbehandlingsprocessen. Den naturlige rynkede effekt skaber et mellemrum mellem tekstilet og huden, hvilket fremmer luftcirkulationen og åndbarheden. Netop dette gør materialet helt perfekt til MR MARVIS’ shorts. The Seersuckers er håndlavede i Portugal af 100 % økologisk bomuld.

Vi har valgt at kombinere fire storslåede farver med en hvid stribe: lyseblå, mørkeblå, lysegrå og sart lyserød. Disse klassiske kombinationer ser lige så sofistikerede ud i dag, som de altid har gjort.

Mælk og sukker

Seersucker er opfundet i Indien og opkaldt efter shir-o-shekar: mælk og sukker. Hvis du kigger nærmere på teksturen af de to striber, vil du bemærke en glat – mælk – og en mere grov – sukker – nålestribe.

Åndbarhed og lethed er de to vigtigste kendetegn ved tekstilet, hvilket gjorde det populært i varmere klimaer såsom de britiske kolonier i starten af det 20. århundrede. Det startede ud som et materiale, der blev brugt af arbejderklassen, men senere blev det ligeledes omfavnet af smarte herrer af præcis samme årsager: luftcirkulation og åndbarhed. Derfor kan du muligvis godt forstå, hvorfor seersucker og MR MARVIS-shorts er en himmelsk kombination.

Hvorfor, hvornår og hvordan styles de?

The Seersuckers er nemme at style. Grundet den rynkede effekt er stoffet strygefrit, hvilket gør dem perfekte til eksempelvis lange flyveture og roadtrips.

Denne udgave af MR MARVIS’ The Originals er et fantastisk luftigt valg til de lange varme dage og sommernætter. Hav dem på ved poolen, på stranden eller i byen: Når du går runde i den overvældende varme, vil du værdsætte disse slimfit shorts endnu mere. Kombinér dem med en skjorte af lignede materiale, et par casual smarte sneakers og dine yndlingssolbriller for et afslappet men sofistikeret sommerlook.

“The Seersuckes er en fantastisk tilføjelse til din sommergarderobe.” - MR MARVIS