THE FLANNELS: PIFT DIN STIL OP
Back to overview

THE FLANNELS: PIFT DIN STIL OP

De koldere måneder er den perfekte anledning til at pifte din stil op. Tilføj lag og accessories såsom en strikket cardigan og et halstørklæde i cashmere. Men selvfølgelig er det de bukser, du ifører dig, der danner grundlaget for ethvert fantastisk efterårs- og vinteroutfit.

Vi anbefaler The Flannels til dem, der gerne vil skille sig ud. The Flannels er lavet af 97 % økologisk bomuld og 3 % elastan, hvilket både gør dem ekstremt lækre at se på og samtidig meget behagelige. Det bløde, vævede GOTS-certificerede tekstil er let opkradset, hvilket giver The Flannels et storslået og varmt look. Og det er præcis dét The Flannels er: storslåede og varme.

Du kan genkende The Flannels på materialets lækre udseende, de to subtile udvendige lægge på forsiden, det sildebensvævede lommestof og det ottekantede MR MARVIS-emblem i metal, der er placeret ved siden af højre baglomme. På disse nye bukser har vi erstattet velkrolukningen på baglommerne med små magneter for at gøre det nemmere for dig og for at beskytte det fine tekstil. Pift din stil op med The Flannels.