LANCERING AF THE LONGS
Back to overview

LANCERING AF THE LONGS

Mange af jer savnede vores perfekte pasform og detaljeorienterede design i de kolde måneder. Til alle jer har vi skabt The Longs.


Mere længde, samme fornemmelse

The Longs er udviklet på den same slow fashion-måde som vores shorts; I løbet af de seneste år har vi set og testet adskillige prototyper. Nu hvor The Longs endelig er blevet perfekte, er det tid til at dele dem med jer: MR MARVIS’ venner. Fra i dag er det muligt at se godt ud og føle sig fantastisk året rundt.

Slank pasform, nutidig og tidløs

The Longs har en slank pasform. I kombination med et stretchy materiale sikres MR MARVIS-følelsen hele året rundt. Tekstilet er let og blødt, og præcis som MR MARVIS’ shorts, er The Longs ligeledes håndlavet i Portugal af dygtige og erfarne fagfolk. Den første kollektion af The Longs består af elleve stilfulde, håndplukkede farver fra The Originals-kollektionen, herunder The Cosmics, The Mavericks og The Gazettes.

Designet ligger i detaljerne

Ligesom dig sætter vi pris på materialer og håndværk af høj kvalitet, lækre funktioner og subtile detaljer. For et smartere look har vi valgt at vise lidt mindre elastik i linningen, uden at gå på kompromis med den højt værdsatte strækbarhed.

Ved siden af MR MARVIS’ ikoniske skjulte lomme, har vi tilføjet en ekstra baglomme til The Longs for et mere afbalanceret look. For at fuldende designet har vi placeret et MR MARVIS-mærke samt vores sofistikerede ottekantede logo, broderet i en matchende farve, ved siden af højre baglomme.

Fra mandagsmøder til søndagsbrunch

The Longs er super alsidige og lige så velegnede til en dag på kontoret stylet med en skjorte og Chelsea boots som til søndagsbrunch kombineret med en sweater af merinould og casual sneakers. Style The Longs helt som du har lyst til: Din stil er din egen.