LET'S GO SPORTY
Back to overview

LET'S GO SPORTY

MR MARVIS har gjort det umulige! Vi har skabt high performance sportsshorts, der ser fantastiske ud - sportsshorts designet til mænd, ikke drenge.

Slank pasform, enkelt og gennemtænkt design

The Sports har en slank pasform. I kombination med det 4-vejs materiale i stretch vil The Sports ikke begrænse dig i nogen bevægelser eller præstationer. Materialet er lavet af genanvendt polyester, hvilket betyder, at det faktisk er fremstillet af gamle plastflasker. Materialet er tyndt, hurtigtørrende og super fleksibelt. Og præcis som alle andre shorts fra MR MARVIS, er The Sports håndlavede i Portugal.

Den første kollektion af The Sports består af seks nøje udvalgte, dybe farver fra The Originals-kollektionen. The Sports fås nu i The Cosmics, The Mavericks, The Oysters, The Blackjacks, The Rileys and The Goodwoods.

Designet ligger i detaljerne

Ligesom dig sætter vi pris på materialer og håndværk af høj kvalitet, lækre funktioner og subtile detaljer. Udover MR MARVIS’ ikoniske skjulte lynlåslomme, har vi også tilføjet en lynlåslomme midt bagpå – lige under linningen. Denne lomme er specielt designet til din telefon, når du eksempelvis er ude og løbe. For at fuldende shortsene, har vi tilføjet et subtilt MR MARVIS-mærke samt vores sofistikerede ottekantede logo – på The Longs er det påtrykt med en reflekterende finish.

Når funktion møder stil

Vi er ikke de store fans af kæmpe logoer og selvlysende striber og ”swooshes” i stærke farver. Derfor har vi valgt at holde The Sport helt enkle. Dette gør dem også perfekte til andre aktiviteter end sport og træning. Kombinér The Sports med dine yndlingssneakers og en lynlåscardigan af merinould; så er du klar, uanset hvor du skal hen.

Føl dig godt tilpas og se godt ud imens

The Sports er til dem, der gerne vil udfordre sig selv og se godt ud på samme tid. Der er kun ét ubesvaret spørgsmål tilbage: Hvilken farve vælger du?

Opdag The Sports-kollektionen her.