Opdag The Cords
Back to overview

Opdag The Cords

Selvom det er køligt udenfor, er det ikke ensbetydende med, at vi skal blive inde i denne sæson. Gå en tur i parken med en dampende varm kaffe i hånden eller tag en tur i byen med vennerne. Vores nye riflede, elegante og varme fløjlsbukser, The Cords, holder dig med sikkerhed varm og komfortabel gennem de kolde måneder.

Det super bløde og stretchy tekstil som The Cords består af, er GOTS-certificeret økologisk bomuld med en smule strækbart lycra. Stoffets riflede tekstur og det moderne design giver dem et elegant look. Et sandt musthave. Berig din vintergarderobe med The Cords.

The Cords kommer med en række detaljer, der utvivlsomt kvalificerer dem til at være et helt perfekt par MR MARVIS-bukser. På buksernes højre front, finder du det mørkeblå mærke. Bagpå er der to baglommer med magnetlukning. Det ottekantede emblem i mørkt metal er placeret ved siden af højre baglomme. The Cords kommer med lynlåsgylp og en knaplukning med hægte. I højre lomme finder du vores ikoniske skjulte lynlåslomme. Den elastiske linning med bæltestropper garanterer den ultimative pasform.