MØD DE PERFEKTE PIQUÉ SHORTS
Back to overview

MØD DE PERFEKTE PIQUÉ SHORTS

Uanset hvorhenne i verden du er, er The Piqués essentielle at bære denne sommer. Disse fantastiske shorts vil følge dig, som du aldrig kommer til at glemme. Med deres luftige teksturerede vaffel-look kombinerer shortsene den perfekte pasform med økologisk stof af høj kvalitet. I bliver med garanti de bedste – og smarteste – rejsekammerater.

Det er med stolthed, at MR MARVIS præsenterer den nyeste tilføjelse til kollektionen af perfekte shorts: The Piqués. De er opkaldt efter stoffet, de er lavet af: et luftigt vævet stof med et tekstureret vaffel-look. The Piqués er simpelthen så cool og behagelige at have på: Nyd din søndag morgen med en espresso og hop så videre til drinks om eftermiddagen – The Piqués fungerer hele dagen!

De to største forskelle mellem The Originals og The Piqués

Vores The Originals og The Piqués har samme pasform. Mens The Originals består af 98 % bomuld og 2 % elastan, er The Piqués lavet af økologisk bomuld. Vi har udviklet vores egen 100 % økologiske bomuldspiqué i Portugal, som lever op til vores høje standarder. Den anden store forskel fra The Originals er, at The Piqués har en lynlåslukning i stedet for knaplukningen. Læs mere om detaljerne nedenfor.

Designet ligger i detaljerne

Ved du, hvad MR MARVIS kan lide? Detaljer! Du kan fortsat finde den super komfortable linning på The Piqués, såvel som den skjulte lomme. Men i stedet for knaplukningen fra The Originals, har The Piqués en lynlås. Og som et sidste touch har The Piqués et lækkert sølvfarvet MR MARVIS-emblem ved nederste sømkant. Her har The Originals derimod et broderet logo. Prøv begge styles og vælg din favorit!

Kom i #MRMARVISMOOD og gør din sommer uforglemmelig. Livet er kort - stay cool.