NYHED: THE SHORT EASIES
Back to overview

NYHED: THE SHORT EASIES

Toppen af komfort

Mød indbegrebet af ‘easy’, toppen af komfort, det ultimative musthave til foråret og sommeren, som du ikke engang vidste, at du manglede. Tillad os at præsentere dig for den korte version af The Easies.

Super bløde, ekstremt stretchy, yderst stilfulde og... det er shorts! Forestil dig at vågne lørdag morgen og hoppe i disse fantastiske shorts? Forestil dig at tage til en grillaften eller drinks i parken iført dette blikfang? Forestil dig, at du har en kort version af The Easies på og laver absolut ingenting? Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Eftersom vi alle ved, at dette er de shorts, I har ventet på, lancerer vi disse flotte shorts – lige fra starten – i syv (!) farver, hvilket gør det til en af vores største lanceringer nogensinde. Vælger du en af de blå, eller foretrækker du en af de grå nuancer? Måske føler du dig mere modig og vælger en af pangfarverne? Uanset hvad du vælger, foreslå vi, at du gør livet lidt for behageligt med denne korte version af The Easies.

Pasform og look

Tja, vi kan gøre det helt kort: Vi har skåret benene af den længere udgave af The Easies. Dette gør dem mindre egnet til (hjemme)kontoret, men langt mere perfekte til weekend, forår og sommer!

De føles endnu mere komfortable, end de ser ud: Kan du tro det? The Short Easies har en slank pasform med lidt lavere talje og bredere ben. Det strikkede materiale af højeste kvalitet er super blødt og – med 10 % elastan – ekstremt stretchy. Udover elastan består tekstilet af 73% økologisk bomuld og 17 % polyamid – Præcis ligesom deres længere storebror.

Desuden er The Short Easies udstyret med vores ikoniske skjulte lomme med den brandede lynlås. For at fuldende designet, har vi tilføjet et subtilt MR MARVIS-mærke og vores sofistikerede ottekantede logo, der broderet ved den nederste sømkant i en matchende farve.

Vi sagde jo, at de var den ultimative musthave til forår og sommer…