FORSKELLENE PÅ THE LONGS OG THE EASIES
Back to overview

FORSKELLENE PÅ THE LONGS OG THE EASIES

Nu hvor The Easies - vores anden tilføjelse til familien af perfekte bukser – er kommet på markedet, rejser det åbenlyse spørgsmål sig: Hvordan adskiller de sig fra The Longs? Og selvom der er nogle tydelige ligheder mellem de to styles, er der helt klart også nogle aspekter, hvor de adskiller sig fra hinanden. Lad os belyse dem her.

Den perfekte pasform

Selvom de ser ens ud, er The longs’ pasform en smule mere slank sammenlignet med pasformen på The Easies. The Easies har et mere komfortabelt look, men det er stadig de smarteste sweatpants, du nogensinde har set. Med The Easies ser du velklædt ud, mens du føler dig afslappet.

Blød, blødere, blødest

Den vel nok største forskel mellem de to, er valget af materiale. The Longs er lavet af Oeko-Tex-certificeret vævet bomuldstwill af høj kvalitet, som har en blød finish. Vi har tilføjet 3 % elastan for en komfortabel, stretchy fornemmelse. Til The Easies har vi valgt et strikket tekstil, der består af 73 % GOTS-certificeret økologisk bomuld, 17 % polyamid og 10 % elastan. Denne sammensætning gør materialet endnu blødere og mere strækbart. Man kan sige, at The Easies er de mest komfortable bukser af de to, men samtidig en smule mindre smarte. Dette afhænger dog helt af, hvordan du styler dem. Sammensæt The Easies med en skjorte, en trøje af merinould og et par smarte sneakers; så er du klar til (næsten) hvad som helst.

Knap op

Vi har brugt den samme lynlåslukning til begge bukser, men knappen ovenover er forskellig. The Longs har en særlig patenteret glideknap. Knappen kan ikke ses på ydersiden af bukserne, hvilket giver dem et super enkelt look. The Easies har derimod en traditionel knaplukning med forlænget gylp. De ikoniske mørkeblå og hvide knapper, er, som du sikkert har gættet, indgraveret med ”MR MARVIS”. The Easies er desuden udstyret med brandede snore på indersiden, hvilket sikrer en perfekt pasform til hver en tid og uanset, hvad du foretager dig.

Stræk dig

Endelig en til kenderne! Hvis du kigger godt efter, vil du opdage, at den del af linningen, der er elastisk, er en anelse bredere på The Easies end på The Longs. Dette passer til det mere komfortable look og fit, som vores vision af de perfekte sweatpants netop har. Desuden har vi droppet bæltestropperne på The Easies, da de er udstyret med snore.

Til enhver lejlighed

Disse subtile forskelle i designet giver flere muligheder for styling. The Longs og The Easies komplementerer hinanden på en sådan måde, at du altid har et par af MR MARVIS’ perfekte bukser til enhver lejlighed.

[[BTN]]køb The Longs[[BTN-END]] [[BTN]] køb The Easies[[BTN-END]]