Byd 'The Easy Sweater' velkommen tilbage
Back to overview

Byd 'The Easy Sweater' velkommen tilbage

Sidste år introducerede vi vores limited edition The Easy Sweater. Var du mon heldig at få fingrene i en? Eller gik du glip af denne flotte sag? Uanset hvad, er i dag din heldige dag! The Easy Sweater er nemlig tilbage, og denne gang er det i selskab med to nye farver! Inspireret af vores smarte, bløde og stretchy sweatpant – The Easies – kombinerer denne sweater i limited edition stil med ultimativ komfort. Denne GOTS-certificerede sweater er lavet af 74 % økologisk bomuld og 26 % genanvendt polyester.

Stoffet er børstet på indersiden, hvilket giver en super blød fornemmelse mod huden. The Easy Sweater har raglanærmer. Derudover kan du finde vores sofistikerede ottekantede emblem broderet nederst på fronten og et mørkeblåt MR MARVIS-mærkat i sidesømmen. I år tilføjer vi to nye fantastiske farver til udvalget, hvilket bringer det op på 10 forskellige muligheder. Hvilken vælger du?

Vent endelig ikke for længe…

Selvom det hverken er shorts eller bukser, er kvaliteten, pasformen og farverne af 'The Limited Editions' helt i MR MARVIS' ånd. The Easy Sweater fås i et begrænset antal, så vent ikke for længe med at få fingrene i din favorit!