DEN NYE DRENG I KLASSEN
Back to overview

DEN NYE DRENG I KLASSEN

Ved hjælp af de perfekte shorts fra MR MARVIS, har vores herrer i nogen tid fået det bedste ud af de varme dage. Nu er det på tide at juniorerne ligeledes kan nyde sommeren med stil!

Kender du JR MARVIS? Han er det mest stilfulde barn, du kommer til at møde denne sommer. Fuld af energi og altid klar på nye eventyr. Han er legende og ustoppelig. MR MARVIS kender ham, og derfor har han designet et par shorts til ham – specielt udviklet til at følge alle hans bevægelser. Fra solrige ferier med forældrene til store eventyr med vennerne; JR MARVIS er altid klar på at tage af sted… Og med disse flotte farvede shorts vil man helt sikkert bemærke ham. Kort sagt: Alle de seje børn kan nyde sommeren fuldt ud!

JR MARVIS har håndplukket 11 storslåede farver fra The Originals-kollektionen. Alt lige fra dæmpede til kulørte; du kan finde den perfekte farve til enhver ferie.

MR MARVIS har tænkt på det hele - som sædvanligt ;) The Juniors leveres i en gaveæske, du nemt kan give til din søn, nevø eller en anden helt særlig ung herre Giv shortsene i gave og fremkald øjeblikkelig følelsen af sommer hos den sejeste dreng, du kender.