THE ORIGINALS VS. THE PIQUÉS - LAD OS FORKLARE FORSKELLEN
Back to overview

THE ORIGINALS VS. THE PIQUÉS - LAD OS FORKLARE FORSKELLEN

Vi bliver ofte spurgt om forskellen på vores The Originals og The Piqué shorts. Pasformen er den samme, men derudover er der bestemt forskellem mellem de to styles. Tid til lidt shorts-undervisning…

Stoffet

The Originals er lavet af en stretchy bomuldsblanding (98 % bomuld og 2 % elastan) med en uovertruffen blød finish. Vores stof er Oeko-Tex-certificeret, hvilket betyder, at stoffet er produceret på en bæredygtig måde.

The Piqués er opkladt efter stoffet, de er lavet af: et luftigt, vævet stof med et tekstureret vaffel-look. Det ligner det stof, som poloskjorter er lavet af, men med mere struktur, så det er perfekt til vores shorts. Stoffet er udviklet i Portugal specielt til os, og består af 100 % økologisk bomuld.

Lukningen

The Originals har knaplukning, mens The Piqués har lynlåslukning. Hvad foretrækker du?


Designet ligger i detaljerne

Går du op i detaljer? Fantastisk, det gør vi også! Du kan finde detaljer såsom den super komfortable elastiske linning og vores ikoniske skjulte lomme på både The Originals og The Piqués. Forskellen på detaljerne er knappen i lukningen, som er skjult på The Piqués, samt MR MARVIS-logoet ved nederste sømkant, der er sølvfarvet på The Piqués, men modsat broderet på The Originals.

Prøv begge shorts og vælg din favorit style!