FAQ

Har du et spørgsmål? Kontakt os, vi hjælper dig gerne. For at spare dig for lidt tid kan du finde de oftest stillede spørgsmål nedenfor:

PRODUKTER
Hvor kan jeg købe MR MARVIS' produkter?

Du kan købe MR MARVIS' produkter online på vores webshop, i vores flagship store: P.C. Hooftstraat 21, 1071 BL Amsterdam, Holland, og i vores pop-up store: Schuttershofstraat 42, 2000 Antwerpen, Belgien.

Køb nu
Hvilke materialer er MR MARVIS' produkter lavet af?

Vores shorts

The Originals er lavet af et Oeko-Tex-certificeret bomuldstwill af høj kvalitet med en uovertruffen blød finish. Vi har tilføjet 2 % elastan, hvilket gør The Originals utrolig behagelige at have på.

The Piqués er lavet af 100 % økologisk bomuld af høj kvalitet.

The Seersuckers er lavet af 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld af høj kvalitet. Det stribede, teksturerede stof er smart, let, komfortabelt og luftigt.

The Short Easies er lavet af et bæredygtigt, strikket stof af høj kvalitet, der består af GOTS-certificeret økologisk bomuld (73 %), polyamid (17 %) og elastan (10 %).

The Linens er lavet af 70 % økologisk bomuld og 28 % hør. Vi har tilføjet 2 % elastan, hvilket gør The Linens utrolig behagelige at have på.

The Swims er lavet af hurtigtørrende polyester (prints) af høj kvalitet og polyamidtwill (ensfarvede), der føles bløde mod huden.

The Seersucker Swims er lavet af et stof med 4-vejs stretch af høj kvalitet, der består af genbrugspolyamid (36 %), økologisk bomuld (31 %), polyester (27 %) og elastan (6 %). Den hurtigtørrende kombination med stretch er helt unik.

The Sports er lavet af et super blødt, tyndt og hurtigtørrende stof, der er lavet af 88 % genbrugte plastflasker. Vi har tilføjet 12 % elastan til stoffet med 4-vejs stretch, hvilket gør The Sports utrolig behagelige at have på.

The Juniors er lavet af et Oeko-Tex-certificeret bomuldstwill af høj kvalitet. Vi har tilføjet 3 % elastan, hvilket gør JR MARVIS' shorts utrolig behagelige at have på.

Vores bukser

The Cords er lavet af 98 % GOTS-certificeret økologisk bomuld og 2 % elastan, hvilket gør dem ekstremt behagelige at have på. Til The Cords har vi fundet det perfekte fløjl hos Marzotto - en italiensk tekstilproducent, der har leveret raffinerede tekstiler siden 1836.

The Coolerdays er lavet af et tungt GOTS-certificeret bomuldstwill af høj kvalitet med en uovertruffen blød finish. Vi har tilføjet 3 % elastan, hvilket gør The Coolerdays utrolig behagelige at have på.

The Easies er lavet af et bæredygtigt, strikket stof af høj kvalitet, der består af GOTS-certificeret økologisk bomuld (73 %), polyamid (17 %) og elastan (10 %).

The Flannels er lavet af et bomuldstwill af høj kvalitet med 3 % elastan. Det bløde vævede GOTS-certificerede stof er let riflet, hvilket giver The Flannels en blød og varm fornemmelse.

The Longs er lavet af et Oeko-Tex-certificeret bomuldstwill af høj kvalitet med en uovertruffen blød finish. Vi har tilføjet 3 % elastan, hvilket gør The Longs utrolig behagelige at have på.

Hvor bliver produkterne fremstillet?

Alt tøj fra MR MARVIS er designet i Amsterdam og derefter etisk ansvarligt produceret i Portugal.

Hvad er den bedste måde at rense MR MARVIS produkter på?

MR MARVIS' produkter bør maskinvaskes ved kold temperatur (max 30°C). Må ikke tørretumbles.

The Flannels: For at bevare den ultimative pasform og det storslåede look bør the Flannels ikke maskinvaskes, men renses.

Farven på MR MARVIS' tekstiler er designet til at falme over tid; dette giver dit par et unikt look.

Hvor meget koster MR MARVIS' produkter?

Prisen på MR MARVIS' produkter starter fra 499 DKK. Alle vores produkter er håndlavede i Portugal, og vi bruger udelukkende materialer af den fineste kvalitet. På denne måde kan vi garantere et førsteklasses produkt, der holder i mange år.

Hvornår kommer MR MARVIS med nye farver og prints?

De farver, vi har lige nu, vil aldrig forsvinde, det er et løfte. Men hvert år tilføjer vi også nye farver! Tilmeld dig vores nyhedsbrev i footeren nedenfor for at modtage opdateringer om lanceringen af nye farver og prints.

FORSENDELSE, BYTTE & RETUR
Hvilke lande sender I til?

Vi sender til hele verden. Er det ikke bare fantastisk?

Hvad koster forsendelsen?

GRATIS FORSENDELSE: Alle ordrer sendt til Nederlandene, Belgien, Tyskland, Frankrig (fastland), Østrig, Danmark, USA (på us.mrmarvis.com), Italien og Spanien, samt ordrer på €200 eller højere til resten af Europa, Storbritannien og Schweiz.

69 DKK forsendelsesomkostninger: Ordrer under 1.495 DKK sendt til resten af Europa, Storbritannien og Schweiz.

149 DKK forsendelsesomkostninger: Canada, Albanien, Andorra, Belarus, Bosnien-Hercegovina, Færøerne, Gibraltar, Grønland, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Makedonien, Moldova, Montenegro, Portugal (Azorerne), Portugal (Madeira), Serbien, Tyrkiet, Ukraine.

299 DKK forsendelsesomkostninger: Alle andre lande.

Bemærk venligst:

Gratis ombytning & retur for ordrer fra Nederlandene, Belgien, Tyskland, Frankrig (fastland), Østrig, Danmark, Italien, Spanien og Storbritannien (undtagen øerne).

For ordrer sendt uden for EU kan der pålægges importafgifter og told på ordren. Eventuelle importafgifter og told, der skal betales, er udelukkende kundens ansvar og skal muligvis betales på leveringstidspunktet.

Hvor lang tid tager leveringen?

Pakker vil bliver overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer.

Disse leveringstider blev opdateret den 2. februar 2022.

DK: Ordrer vil blive leveret inden for 4 hverdage.

NL: Ordrer søn-fre før kl. 23:00 vil blive leveret dagen efter.

BE: Ordrer vil blive leveret inden for 1 hverdag.

DE: Ordrer vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

FR: Ordrer vil blive leveret inden for 4 hverdage.

UK: Ordrer vil blive leveret inden for 3-6 hverdage.

AT: Ordrer vil blive leveret inden for 4 hverdage.

CH: Ordrer vil blive leveret inden for 4-7 hverdage.

ES: Ordrer vil blive leveret inden for 7 hverdage.

IT: Ordrer vil blive leveret inden for 7 hverdage.

Andre EU-lande: Ordrer vil blive leveret inden for 9 hverdage.

Udenfor EU: Ordrer vil blive leveret inden for 9 hverdage.

Kan jeg følge min ordre?

Ja. Så snart vi afsender din ordre, vil du modtage en e-mail med et trackingnummer, så du kan følge din forsendelse med dit nye par MR MARVIS.

Er min ordre blevet afsendt?

Når vi afsender din ordre, modtager du en forsendelsesbekræftelse med et trackingnummer. Dette kan du bruge til at følge leveringen af din pakke.

Hvad er jeres retur- og ombytningspolitik?

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit/dine produkt(er), kan du returnere eller bytte dem inden for 100 dage. I Nederlandene, Belgien, Tyskland, Frankrig, Østrig, Danmark, Spanien, Italien og Storbritannien tilbyder vi gratis retur/bytte.

Hvordan kan jeg bytte eller returnere min ordre?

Det er nemt at returnere eller bytte dine produkter. Alle ombytninger/returneringer starter med at du opretter dem online først. Start med at indtaste dit ordrenummer og postnummer på bytte- & retursiden og følg herfter resten af instruktionerne. I Nederlandene, Belgien, Tyskland, Frankrig, Østrig, Danmark, Spanien, Italien og Storbritannien er det gratis at returnere/bytte.

bytte- & retursiden
Jeg har returneret min ordre til MR MARVIS. Hvad sker der nu?

Så snart vi har modtaget din pakke, sender vi dig en bekræftelse på mail. Medmindre du har bedt om en ombytning, tilbagebetaler vi pengene til den konto, du har brugt til købet, inden for 14 dage efter vi har modtaget din anmodning.

ORDRER
Hvad er den aktuelle status for min ordre?

Du kan tjekke din ordres status ved at logge ind på din MR MARVIS-konto på vores hjemmeside. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en e-mail med et trackingnummer, som du kan bruge til at følge din pakke og se, hvornår den bliver leveret.

Kan jeg stadig ændre min ordre?

Når du har gennemført dit køb, begynder vi med det samme at behandle din ordre for at sikre dig den hurtigst mulige leveringstid. Derfor kan du ikke ændre din ordre, når du har bestilt.

BETALING
Hvor længe går der, før jeg får mine penge tilbage?

Inden for 14 dage efter vi har modtaget de/det returnerede produkt(er), overfører vi betalingen svarende til de/det returnerede produkt(er) til dig.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

MR MARVIS accepterer PayPal og en række kreditkort, herunder Visa, MasterCard og American Express.

GARANTI
Hvad er vilkårene og betingelserne for at returnere et af mine MR MARVIS produkter?

Du kan prøve vores produkt(er) så vidt, som det er nødvendigt for at foretage et køb, ligesom du ville gøre i en fysisk butik. Returneringer grundet forkert pasform eller farve skal anmeldes i vores retur-app inden for 100 dage efter, at du har modtaget produkterne. De returnerede produkter skal være i ny stand med mærker påsat.

Bemærk venligst, at dette kun gælder for produkter købt direkte hos MR MARVIS.

Hvis du har købt et MR MARVIS produkt, der trænger til at blive repareret eller som du har opdaget et kvalitetsproblem med, så kontakt os venligst.

kontakt os
Tilbyder MR MARVIS en reparationsservice?

Hos MR MARVIS tror vi på kvaliteten af vores produkter, de er lavet til at holde længe. Hvis dit MR MARVIS produkt har brug for noget ekstra opmærksomhed efter et stykke tid, så hjælper vi dig gerne. MR MARVIS tilbyder en reparationsservice til beskadigede produkter (eksklusiv misfarvninger og fnulring) for at få dit/dine produkt(er) tilbage i den stand, som de bør være.

Vil du gøre brug af vores reparationsservice? Så kontakt os venligst.

kontakt os
I hvilket omfang kan jeg gøre brug af MR MARVIS' reparationsservice?

Det er altid bedre at reparere end ikke at bruge dit MR MARVIS produkt længere. Derfor tilbyder MR MARVIS reparationsservice til vores kunder. Afhængig af problemet og hvor gammelt produktet er, vil vi finde en passende løsning.

Hvor længe går der, før jeg får mit reparerede produkt tilbage?

Når vi har modtaget det på vores hovedkontor, gør vi vores bedste for at reparere produkter inden for 5 hverdage og sender det til dig umiddelbart efter, at det er blevet repareret.

OM OS
Hvem er MR MARVIS?

Kort sagt designer, producerer og sælger MR MARVIS en række shorts/bukser, der kombinerer den perfekte pasform med fantastisk stil.

VORES HISTORIE

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål? Kontakt os.